top of page

INFORMATION CENTER

NEWS

Search
  • senmakadvert

K Düsseldorf 2019 FUARI

K Düsseldorf 2019 Fuarı için hazırlıklar devam ediyor.


K Düsseldorf; plastik ve kauçuk endüstrisinde, dünyada, başka hiçbir fuar ya da organizasyonda görülemeyecek kadar büyük bir alanda ve binlerce çeşit ürünle, 3 yılda bir, Almanya'nın, Düsseldorf şehrinde gerçekleştirilmektedir.


K 2019 Fuarında her zamanki yerimizde Salon 11 / Sıra 26-01'de sizleri bekliyor olacağız.


Fuarın en büyük özelliklerinden biri de; sektördeki son yeniliklerin ilk kez görücüye çıktığı platform olmasıdır. Ham maddeden, yardımcı maddelere, yarı mamul ürünlerden, son kullanıcıya hazır hale gelmiş ürünlere, makine ve ekipmanlardan, yedek ve teknik parçalara kadar uzanan çeşitlilikte ürün, tüm dünyadan katılan yaklaşık 3.000 şirket tarafından, kamu ve ziyaretçilere bu yıl da K Düsseldorf 2019'da tanıtılacak.   


Plastik üretimi için, çok fazla enerji gerekmektedir. Geçtiğimiz günlerde, plastik ve kauçuk makineleri üreticileri kendilerine iddialı bir hedef belirleyerek, makine-spesifik enerji tüketimlerini 2020 yılına kadar % 20 oranında azaltmayı hedeflediklerini açıkladılar. K Düsseldorf'ta bu yıl, makine ve ekipman üreticileri de, üretim süreçleri, otomasyon, enerji ve malzeme verimliliği gibi konularda güncel bilgileri paylaşacaklar.



Siz de sektörün dünya çapında temsilcileriyle bir araya gelmek ve ihracat oranınızı arttırmak istiyorsanız fuar programınızı şimdiden hazırlamanızı öneririz.


20 views0 comments

ARCHIVE

bottom of page